Knivsbjerg /4,4 km

Her tager du udgangspunkt ved Gennerhallen. Følg Genner Bygade mod øst til hovedvej A10, som du følger ca. 1,5 km. Pas på trafikken! 

Ved skiltet, der viser op mod "Bildungsstätte Jugendhof Knivsberg", følger du vejen mod øst. Inden du går videre kan du læse de opstillede plancher, der er sat op ved p-pladsen, og som fortæller lidt om stedets historie. 

Herfra fortsætter du ad vejen opad. Vejen ender blindt, men det er tilladt at benytte stedets grønne områder, hvor der er anlagt gangstier i det meget kuperede terræn, hvor du nok kan få pulsen op. Stierne løber gennem området, hvor der bl.a. er boldbaner, en bålplads og en naturlegeplads, der er beliggende inde i skoven, som det også er tilladt at benytte - selvfølgelig på eget ansvar. 

Når du har passeret boldbanerne i nordvestlig retning, kommer du i det nordvestligste hjørne ud i et større naturområde, der grænser ned mod hovedvej A10. Her er der også anlagt stier rundt i området, hvor der endvidere er opsat plancher, der beskriver områdets flora og fauna. Der er bl.a. også en lille sø. 

Fra området kan du herefter gå tilbage mod syd til Genner.